U NEDELJU NA „CRNO-BELOJ“ STRANI TOPČIDERSKOG BRDA

U 27. prvenstvenoj rundi u nedelju gostujemo lideru Partizanu. Iza „crno – belih“ je težak okršaj na evropskoj sceni, ali to ne menja ništa po pitanju uloge favorita. O očekivanjima u našem taboru, na današnjoj konferenciji za medije pričali su šef struke Ivan Stefanović i napadač Alen Melunović…

-Idemo Partizanu posle jedne teške i dramatične utakmice na domaćem terenu, u kojoj nismo uspeli da pobedimo. Imamo i novih kadrovskih problema, ali to je šansa za one koji su imali manju minutažu, jer svi isto treniraju i čekaju priliku da se dokažu. Gledali smo sinoć Partizan u Evropi. Primili su pet golova, ne sećam se kad se to desilo i svedoči da i oni znaju da naprave dosta grešaka. Partizan je, ipak Partizan i nije slučajno lider. Ne preti se „crno – belima“, ali imamo pravo na nadu. Želimo, pre svega, da odigramo dobro i predstavimo se u najboljem svetlu – ističe trener Stefanović.

Tomić je već izvesno vreme van stroja, protiv Proletera Mršić je dobio potres mozga, a Kerkezu je povređena zadnja loža. Krstić je „upario“ kartone, pa će i on biti van konkurencije za gostovanje na „crno – beloj“ strani Topčiderskog brda. Kako će sastaviti tim, trener Stefanović nije želeo da otkrije, a Alenu Melunoviću je bilo namenjeno pitanje: da li je u duelu Partizana i Fejenorda „snimio“ kako dati gol lideru!?

-Gledao sam utakmicu, naravno. Treba, međutim, imati u vidu da Partizan nije igrao protiv neke domaće ekipe, već trećeplasiranog tima holandskog prvenstva, koji je u ovom trenutku mnogo bolji. Tako da, možda smo gledali neki drugi Partizan, u odnosu na onaj koji će nama na megdan. U svakom slučaju biće teško, ali pokušaćemo da iznenadimo domaće, kaznimo ih iz nekih situacija. Sigurno su „crno – beli“ umorni, možda će biti i promena u ekipi, ali mi moramo da budemo na maksimalnom nivou da bi uopšte imali priliku da napravimo neki dobar rezultat – zaključio je Alen Melunović.

 

P