trofejna sala

Kroz više od 60 godina dugu istoriju kako seniori, tako i mlađe kategorije FK Napredak osvajali su veliki broj trofeja i medalja dobili mnoga priznanja. Mi Vam na našem sajtu prezentujemo samo delić onoga što se nalazi u našoj trofejnoj sali, a sve zainteresovane koji žele da je obiđu pozivamo da nam se jave na mejl.

Stadion Mladosti, trofejna sala
Stadion Mladosti, trofejna sala
Stadion Mladosti 2003. godine bio je domaćin reprezentaciji Srbije i Crne Gore u prijateljskom susretu protiv Bugarske. Tražila se karta više, a jedna od njih i danas se nalazi u vitrinama trofejne sale FK Napredak
Fudbaleri Napretka uvek su bili poznati i po fer i korektnom ponašanju na terenu, pa ne čudi što se u sali nalazi i Trofej fer plej koji dodeljuje dnevni sportski list Sport, osvojen 2003. godine.
Pehar namenjen osvajaču Kupa Fudbalskog saveza Rasinskog okruga za kadete (levo) i trofej namenjen ekipnom prvaku regiona istočne Srbije u omladinskoj konkurenciji (desno) 
Omladinci su i prošle sezone napravili veliki uspeh i bili prvaci Omladinske lige istočne Srbije
Juniori Napretka, između ostalog, osvojili su i Trofej Kruševca 2008/2009
Prilikom posete predsednika Fudbalskog saveza Srbije Tomislava Karadžića u oktobru 2011. godine klub je od Saveza dobio i poklon
Gornji red sleva: Petar Tripković, Nedeljo Lukač, Tomislav Momirović, Zoran Lilić, Selver Janić, Enver Heto, Ešref Jašarević i Dragan Nikolić Srednji red sleva: trener Nemanja Rosić Novica Kostić, Nebojša Karamarković Dušan Pešić, Milorad Jovanović, Dragoljub Kostić (prvi strelac prve lige), Milija Tupajić, trener Aca Vukotić i šef stručnog štaba Tomislav Kaloperović; Donji red sleva: fizioterapeut Dragan Babejić, Milomir Jakovljević, Milan Babić, Dragan Kojović, Zoran Panić, Milenko Rajković Željko Janjanin, Zoran Simović i Špiro Ćosić.
P