STOJANOVIĆ DOBRO DIRIGOVAO

U odsustvu šefa struke Milana Đuričića uspešno je sa klupe dirigovao Nikola Stojanović. Posle tri vezana poraza, bod na krovu TC Stadion, gde je u svim pređašnjim superligaškim duelima osvojen samo jedan, veliki je – kao kuća.

-Nismo bili opterećeni tradicijom, ali jesmo svesni snage rivala. Voždovac, zaista ima kvalitetan tim, osim toga, njima je veštačka trava – kao prirodna. Mi smo prethodne nedelje trenirali na “veštaku”, uspeli dosta dobro da se prilagodimo, iako je kiša donela dodatno ubrzanje. Svesno smo domaćinu prepustili inicijativu, imao je nešto veći posed, ali bez ijedne stopostone šanse.Mi smo čekali priliku iz kontranapada. Najbolja se ukazala u 52. minutu, mogao je Đorđe Jovanović bolje da završi tu akciju, ali generalno, zadovoljni smo i remijem. Prekinuli smo neuspešni niz i odmah se okrećemo predstojećem duelu sa Novim Pazarom – ističe Nikola Stojanović, prvi asistent u stručnom štabu.

Čarapani su igrali bez kapitena Saše Marjanovića, koji je imao najlepši mogući razlog za “odsustvo”, postao je trostruki tata. Posle Nikolije i Lazara, dobio je još jednu kćerkicu – Mariju!

Posle dužeg perioda u ekipu su se vratili Kunić, Kerkez, Đuričković i Kočić. Prva trojica su bili u startnoj postavi, a Kočić je ušao sa klupe i u samom finišu imao šansu da prograbi ceo bodovni plen u domu Zmajeva. Ali, kako reče trener Stojanović, najvažnije je da je prekinut neuspešni rezultatski niz, a protiv Novog Pazara – očekuje se povratak na pobednički kolosek…

foto: Vladimir Marković

P