SAVIĆ: NAVIJAČI, ČEKAMO VAS!

Dan posle velikog trijumfa nad Partizanom u Beogradu nema euforije u našem taboru. Igrači su danas odradili trening oporavka i počinju pripreme za nedeljni susret sa niškim Radničkim.

-Kao i na svakoj drugoj utakmici želeli smo da pobedimo, jer tri boda nas značajno približavaju plej – ofu. Znali smo da nam predstoji težak ispit, jer Partizan poseduje veliki individualni kvalitet, maltene svaki igrač može sam da reši utakmicu, ali smo još jednom dokazali da vredimo više od aktuelnog plasmana – ističe golman Vladimir Savić, junak pobede u Humskoj.

Andrija Majdevac je u 33. minutu rešio „rebus“ pred Partizanovim golom, nadmudrio celu odbranu domaćih i savladao golmana Jovanovića. Na suprotonoj strani Vladimir Savić je spustio rampu ispred svoje mreže. Imao čak sedam uspešnih intervencija!

-Bili smo svesni šta nas čeka na Partizanovom stadionu, dobro smo se spremili, kao što to činimo za svakog protivnika. Nije bilo nikakve specijalne pripreme, jeste više motiva sigurno, jer uvek je veliki izazov igrati pred tolikim brojem navijača i protiv jednog od najboljih u zemlji. Ja sam radio uobičajeno sa trenerom Božovićem, baš kao što je ostatak ekipe trenirao uobičajeno. I svi smo perfektno odradili postavljene zadatke – deli zasluge za uspeh na ravne časti golman Savić.

Navijači su sinoć, uz baklje i pesmu dočekali ekipu na stadionu po povratku iz Beograda…

-Čekamo i mi njih u nedelju! Predstoji nam izuzetno važna utakmica, ovom prilikom „srpski El Klasiko“ ima još veću težinu. Pobeda nad Radničkim može da nam donese plasman u gornji deo tabele. Zato nam je podrška sa tribina potrebnija nego ikad – apeluje na navijače Vladimir Savić.

 

 

P