SADIK DOMAĆIN ZA DESETKU

Juče je upisana prva pobeda, a danas momci, posle treninga oporavka, imaju slobodno popodne. Atmosfera je odlična, jedini problem je virus koji prati temperatura, pa pojedine igrače izbacuje van pogona na nekoliko dana. Posle Projića, u ordinaciju kod fizioterapeuta Miletića i Tomića se javio Krstić, a nakon jučerašnje utakmice temperaturu su dobili i cimeri, Petrić i Mršić. Lakših zdravstvenih problema ima i mladi Knežević.

Da se sve lakše reši i da se u Turskoj osećamo kao kod kuće zadužen je Sadik Demirok, ispred agencije Fanatik tur. Svakodnevno je uz nas, spreman da istog trenutka u lokalnoj apoteci nabavi ukoliko je potrebno nešto od lekova. U svakom trenutku je, inače na raspolaganju vođi naše ekspedicije u Antaliji, generalnom sekretaru Valentini Vasić i sekretaru stručnog štaba Zoranu Ristiću, u hotelu, ali i na terenu. Domaćin – za desetku!

Očigledno, izbor agencije Fanatik tur za organizaciju priprema bio je pun pogodak. Hotel Sentai je fenomenalan, sobe komforne i lepo uređene, hrana odlična, za svi tri obroka – švedski sto, a u prostranom lobi – baru u ponudi je veliki izbor pića, toplih napitaka i raznih grickalica…

 

 

 

 

 

 

P