VIRUS MUČI ČARAPANE

Josip Projić i Nemanja Krstić su se vratili u trenažni proces, a posle Ognjena Mršića i Nikole Petrića, temperaturu su dobili Nikola Vukajlović, Jovan Zogović i Marko Putinčanin. Bolestan je i kondicioni trener Miloš Lukić, kao i trener golmana Saša Bakuš, koji se, ipak pojavio na jutrošnjem treningu, kako bi pripremio Vladimira Savića, jer sutra je utakmica sa premijerligašem Šamahijem iz Azerbejdžana. A, Savić je bio na pravom nivou i u drugom delu treninga odlično „čitao“ šuteve saigrača.

Virus koji hara Antalijom ne stvara probleme samo nama, ima dosta bolesnih i među ostalim ekipama koje su ovde, ali prema dosadašnjem iskustvu, na sreću, nije neophodna duža pauza od dva, do tri dana…

Šef struke Dušan Đorđević je zadovoljan izdanjem protiv mađarskog prvoligaša Tisakečkea, iako je prema viđenom pobeda mogla da bude daleko ubedljivija. Više ga brine virus i strahuje da se lista obolelih ne proširi.

-Za ovu fazu priprema sve je bilo na zadovoljavajućem nivou protiv Mađara. Jasno izražen voljni momenat, dosta trčanja. Vidi se da su novi igrači doneli i novu energiju i očekujem da iz utakmice u utakmicu delujemo sve bolje.

U Antaliju smo doneli sunce, ali je jutros padala kiša, međutim sunce se probilo, pojavila se duga, a kiša stala. Teren na kome treniramo nije ni „osetio“ vodu, pa su uslovi za rad bili odlični. A, radilo se na taktičkim detaljima i uigravanju linija tima. Treba što pre dobro ukomponovati ekipu, ne samo što je svaki sledeći rival u Turskoj jači, već se bliži prvenstvo.

A, sutrašnji rival je mnogo ozbiljniji od mađarskog. Šamahi je, istina u donjem delu tabele azerbejdžanskog šampionata. U konkurenciji 10 ekipa nalazi se na sedmom mestu, ali je u završnoj fazi priprema. Tamošnje prvenstvo počinje 24. januara i duel sa nama mu je „generalka“.

Utakmica se igra u Beleku, sutra od 13 časova.

 

 

 

 

 

 

P