REVANŠ TOPOLČANA

Nije Napredak uspeo da izbori plasman u četvrtfinale Kupa Srbije, opravadao je TSC ulogu favorita i revanširao se za prvenstveni poraz pod Bagdalom. Slavili su domaći sa 2:0, a oba gola pala su posle kornera: u 17. minutu pogodio je Varga, a sat vremena kasnije i Balaž.

Obe ekipe su nastupile u kombinovanim sastavima. Kruševljani uglavnom, zbog problema sa povredama, dok je trener TSC – a Zoltan Sabo čuvao glavne uzdanice za predstojeći prvensteni okršaj sa Partizanom, ali ih zbog sprečavanja eventualnog izjednačenja i iznenađenja poslao na teren u drugoj trećini nastavka utakmice.

Nije duel u Senti bio uzbudljiv poput onog kruševačkog, imali su domaći više od igre, ali nije bezopasan bio ni Napredak. Zapretili su u prvom poluvremenu Miloš Milovanović i Spremo, u samom finišu, u dva navrata, pokušao je, bar da ublaži poraz Milošev, bezuspešno…

-Primili smo golove posle prekida, odnosno kornera, na suprotnoj strani imali neke šanse, ali nedostajalo je koncentracije u završnici. Okrećemo se prvenstvu, koje nam je prioritetno, čeka nas u nedelju teško gostovanje na Banovom brdu – istakao je, neposredno po završetku utakmice u Senti trener Kruševljana Goran Stevanović.

P