PLAVI PONOSAN NA IGRAČE

Kup je arhiviran, prioritetni su prvenstveni izazovi, a sledeći je već u nedelju, na Banovom brdu, idemo u goste četvrtoplasiranom Čukaričkom.

-Nastavljamo hod po mukama, iz nedelje u nedelju sastajemo se sa rivalima iz vrha tabele. Nije nam lako, ali do sada smo se izborili kako treba. Igramo dobar fudbal, ekipa sve više dobija željeni identitet i idemo na Banovo brdo da se nadigravamo sa domaćinom. Čukarički je izuzetno ozbiljna ekipa i klub da bi pretili, ali trudićemo se da da nametnemo naš stil i u prvi plan istaknemo naše kvalitete. Znamo sve vrline i mane protivnika, posebno nezgodnog na domaćem terenu. Imali sup peh u Kupu, ispustili vođstvo od 2:0 u Surdulici i ispali na penale – podseća Goran Stevanović, šef stručnog štaba kruševačkog superligaša.

Iz utakmice u utakmicu gomilaju se problemi sa povredama. U Senti, pored već duže odsustnih, nisu igrali Melunović, Kočić i Mršić. Mladi vezista i strelac drugog gola protiv TSC – a pod Bagdalom, Srđan Kočić, je na treningu u četvrtak povredio i skočni zglob. Mršić, u svakom slučaju ne može da igra na Banovom brdu, jer ima i parne žute kartone, pa se postavlja pitanje: ko će uz golmana Jordanova biti drugi “bonus”!?

-Nadam se da će Melunović moći da igra, bio bi nam pravo pojačanje, jer po njemu smo malo i modifikovali stil igre. Kočić je na treningu dobio jedan nehotičan udarac, ostaje da vidimo kakvo je stanje, ali ostaću dosledan da ne pričam o onima na koje ne mogu da računam. Verujem u igrače koji izlaze na teren. Zašto? Zato što momci na treninzima rade fenomenalno, izvlače maksimum iz sebe i ponosan sam na njih, jer posle jedne situacije koja je delovala bezizlazno, sada se nazire svetlo na kraju tunela – zaključio je Goran Stevanović, glavnokomandujući sa Napretkove klupe.

Ponosan je Stevanović na igrače, a oni srećni što ga imaju za trenera. Zbog toga su mu danas priredili iznenađenje i pre izlaska na teren, u svlačionici čestitali 54. rođendan uz prigodne poklone, loptu sa potpisima svih igrača i dresom sa legendardnim nadimkom – Plavi. Još da ga obraduju na Banovom brdu…

P