REŠENE I TEORETSKE DILEME, OSTAJEMO GDE NAM JE I MESTO – U ELITI

Domaćin je bio pod velikim pritiskom osvajanja sva tri boda, silno motivisan i ofanzivan, dominantan u prvom poluvremenu, kada je nekoliko puta i opasno zapretio, ali goman Savić je spustio „roletnu“ ispred svoje mreže.

U nastavku, međutim, naši momci su uspostavili ravnotežu, na kraju, imali i veći posed, a uzbudljivo je posebno bilo u finišu utakmice, u poslednjih pet minuta. Prvo se Babić našao u idealnoj poziciji da poentira, Savić odlično intervenisao, a na suprotnoj strani u kontranapadu Bastajić je pogodio stativu, a odbijenu loptu prihvatio Ljubomirac i tukao, ali istakao se i čuvar mreže Mladosti GAT Knežević. Već u sledećem minutu umakao je Zogović odbrani Novosađana, ali nije dobro „nanišanio“ i lopta je, za malo, otišla pored gola. Uzvratili su domaći preko Vidakova, ali ni on nije bio precizan. I na kraju, u četvrtom minutu sudijske nadokande vremena Ljubomirac nije iskoristio čist „zicer“ i na snazi je ostao početni rezultat – 0:0, a bodovi su podeljeni na ravne časti.

Ovim bodom i matematički smo obezbedili opstanak, ostajemo na superligaškoj sceni, gde nam je i mesto, i potpuno rasterećeni, na spuštanju zavese na ovu sezonu, čekamo Javor.

 

 

 

 

 

 

 

P