PAMTE SE POBEDNICI

Predstoji pretposlednje kolo šampionata. U ponedeljak od 18 časova gostujemo kod Mladosti GAT u Novom Sadu. U dosadašnjem delu prvenstva „gatovce“ smo pobedili dva puta, i kod kuće i u gostima sa po 1:0. Imajući u vidu poredak na tabeli uloga favortita pripada nama, ali Novosađani ne znaju za poraz u plej – autu i još uvek se nadaju da mogu da sačuvaju superligaški status…

-Iza nas je utakmica u Lazarevcu. Iskren da budem, poremetio nas je gol u poslednjoj sekundi. Igrači su dali maksimum ispoštovali mnogo toga što smo radili u pripremi, ali s obzirom da smo primili taj gol, znači da nismo bili dovoljno kvalitetni. I nama na nama je da sad, na kraju, izvučemo svu energiju koju imamo i da pokušamo da odigramo najbolje što možemo. Znamo da će protivnik biti vrlo motivisan, da je vrlo kvalitetan i da ima ozbiljan igrački kadar, da ima i kvalitetnog trenera i znamo sa kakvom energijom će početi utakmicu. To je izazov i za nas, a na kraju ostaje samo jedno, pamti se pobednik – istakao je na današnjoj konferenciji za medije šef stručnog štaba Dragan Perišić.

Kadrovska situacija je dobra, svi su spremni, a poruku saigrača preneo je napadač Bojan Čečerić:

-Mladost GAT je mnogo kvalitetnija ekipa nego što se može zaključiti iz plasmana. Imaju dosta dobrih pojedinaca, koji prave razliku u srpskom fudbalu i sigurno ne zaslužuju da budu na začelju. Spremni smo za predstojeći izazov i idemo u Novi Sad po tri boda, kako bi i matematički obezbedili opstanak u Super ligi.

 

 

 

 

 

 

 

P