PROTIV JAVORA ZA „OVERU“ DEVETOG MESTA

Još jedna utakmica i biće spuštena zavesa na sezonu 2022/23. U goste nam dolazi veliki „dužnik“ Javor – subota 17 h. U preliminarnoj fazi prvenstva Ivanjičani su odneli iz Kruševca sva tri boda (2:4), a izgubili smo i u Ivanjici, iako smo vodili do finiša. U poslednih deset minuta domaćin je postigao dva gola, na kraju – 2:1.

Na početku plej – ofa šef stručnog štaba Dragan Perišić je naglasio da želi da Napredak do kraja ostane na čelu mini – tabele i u konačnom saldu zauzme deveto mesto u šampionatu. Pred gostovanje kod Mladosti GAT, a remijem u Novom Sadu smo potvrdili prvoligaški status, poručio da želi pozitivne rezultate u finišu, kako bi svi u dobrom raspoloženju otišli na odmor i napravili dobru uvertiru u novu sezonu.

Za takav epilog neophodna nam je pobeda u subotu i revanš Ivanjičanima za prethodne poraze. Gost dolazi sa velikim bremenom potrebe osvajanja bodova, jer još uvek nije obezbedio opstanak. Sa druge strane, mi smo bez takvih briga i mogu naši momci u najboljem izdanju da završe ovu sezonu.

 

 

 

 

 

 

 

 

P