POŠTENO DO KRAJA

Do „spuštanja zavese“ na ovaj šampionat ostala je još jedna utakmica – gostovanje u Novom Pazaru. Opstanak je obezbeđen, ali žele Čarapani do kraja da odigraju pošteno, ne razmišljajući o interesima i kalkulacijama drugih, kojima gori pod nogama.

-Želim, pre svega, da čestitam na uspešnoj sezoni i opstanku svima u klubu, od predsednika, do ekonoma, jer svima pripada deo zasluga i dali su pun doprinos. Igrači su najzaslužniji, celog proleća smo imali izvanrednu atmosferu u svlačionici. Prvi uslov za tako nešto je da su plate i premije na vreme, da oni mogu rasterećeni sa te strane da se posvete obavezama na ternu. Mi smo to imali, bili maksimalno ispoštovani od strane rukovodstva na čelu sa predsednikom Milošem Nenezićem. Idemo sada u Novi Pazar da posao privedemo časno kraju – istakao je trener Milan Đuričić na konferenciji za novinare, pred put u Novi Pazar.

Nagađanja da će Napredak u Novom Pazaru igrati sa kombinovanim i podmlađenim timom, trener Đuričić demantuje:

-Alen Melunović se ženi u nedelju, nekoliko dana kasnije i Bojan Čečarić i ovom prilikom im čestitam ulazak u bračni život. Obećao sam im da ću ih osloboditi obaveza, ukoliko osiguramo opstanak, ali zbog sveukupne situacije i raznoraznih priča, od toga smo odustali i igraćemo u najjačem sastavu. Čečarić neće moći na teren, povređen je, igrao je protiv Mladosti pod inekcijama, ali biće sa ekipom.

Da Kruševljani ne idu u Novi Pazar turistički potvrđuje u ime saigrača Srđan Kočić:

-Kao i svaku utakmicu do sada, igraćemo na pobedu!

P