U REŽIJI SJAJNOG MELUNOVIĆA

Imperativ pobede okovao je noge Čarapanima i više od pola sata nisu ličili na sebe, a onda je u finišu prvog poluvremena “probijen led”! Odlično je Marinković centrirao sa desnog boka, a najviši u skoku pred golom Mladosti bio je Melunović i glavom zakucao loptu u mrežu!

U nastavku, mnogo bolja igra pulena trenera Đuričića. Imao je u 49. minutu Melunović idealnu priliku da duplira prednost i još jednom se upiše na semafor, ali je sa bele tačke pogodio stativu. Nije to obeshrabrilo domaće, nastavili su sa napadima, opsedali gol Lučanaca, pretili su Ćuković, u više navrata Melunović i Bačanin, ali lopta nije htela u gol. Kapitulirao je konačno, po drugi put, mladi golman Milović u 71. minutu: Na asistenciju Bačanina, uvećao je golgeterski saldo Melunović, “potpisao” pobedu i obezbedio opstanak!

A, kada je sudija Lukić označio kraj utakmice nastalo je neopisivo slavlje na terenu, potom i u svlačionici – gledamo se i u sledećoj sezoni u Super ligi!

Vrlo emotivan je bio na konferenciji za novinare posle utakmice trener Milan Đuričić, podsetio na silne prozivke upućene na Napretkovu adresu nakon sjajne serije od šest uzastopnih pobeda i istakao:

-Celog života su me gađali ciglama, a ja sam ih sakupljao i podigao zid. Po učinku ovog proleća, mi smo četvri. Na kraju, svako je dobio šta je zaslužio, a ko drugome jamu kopa…

P