POBEDA NAD MAĐARIMA

Danas, u drugoj prijateljskoj utakmici, upisana je pobeda – 3:1 protiv mađarskog superligaša Njiređhaze. Naša ekipa nastupila je u prvom poluvremenu u istom sastavu kao protiv Nafte 1903: Savić, Čubra, Bukorac, Miličić, Vukajlović, Krstić, Tošeski, Stoiljković, Marjanović, Bastajić i Obradović.

Već u petom minutu smo poveli, Čubra je uputio idealan centaršut, a u buketu igrača najbolji u skoku je bio Krstić i glavom poslao loptu u mrežu. Prednost je duplirao Obradović u 32. minutu, a ponovo asistirao Čubra. Do odlaska na odmor Mađari su uspeli da smanje na 2:1.

U nastavku je bilo dosta izmena, šansi su dobili: Ristić, Ignjatović, Petković, Milivojević, Šarić i Bubanj. U 78. minutu, na pas Milivojevića, mlađani Bubanj, koji se ekipi priključio juče, postigao je prvenac u Napretkovom dresu i „overio“ pobedu  – 3:1. Mogli su domaći da ublaže poraz, ali nisu iskoristili penal u 83. minutu.

Do kraja priprema u Sloveniji našu ekipu očekuje još duel sa češkim Bohemiansom, 7. jula, a dan kasnije je povratak u Kruševac.

 

 

 

 

 

 

 

 

P