OPTIMIZAM PRED GOSTOVANJE ČUKARIČKOM

Remi, pa dve pobede, lepa uvertira pred sutrašnje gostovanje na Banovom brdu, kod Čukaričkog, koji i u novoj sezoni želi na evropsku scenu…

-Idemo u goste jakom domaćinu u dobrom raspoloženju i sa mnogo više samopouzdanja. Znamo ko je Čukarički, dugi niz godina među tri – četiri najbolje ekipe u Srbiji. Zaista sjajan roster igrača, sa izuzetnim pojedincima. Neugodan domaćin, pa igrati na Brdu, ne samo nama već i ostalima je jako teško i zahtevno. Ja, ipak čvrsto verujem u svoje igrače, njihovu energiju, mentalni sklop, karakter i znanje, kao i u ono što radimo. Uveren sam da će sutra izaći na teren sa željom da se predstave u najboljem svetlu, bez obzira što u ekipi neće biti Zličića i Jovana Marinkovića, koji su pod suspenzijom zbog kartona, kao i povređenih Đekovića i Sadikovića, kojima se pridružio i Laban. Tražićemo najbolja moguća rešenja, ali od svog načina igre nećemo odustajati – poručio je na današnjoj konferenciji za medije šef stručnog štaba Vladimir Gaćinović.

Posle dugog odsustva zbog povrede i operacije ruke na teren se vratio Nebojša Bastajić. I golom nagovestio da se vraća i u pravu formu.

-Želim i ovom prilikom da se zahvalim Klubu, doktorima iz Kluba, ljudima iz beogradskog Kliničkog centra i Ribarske Banje, koji su mi pomogli u teškom periodu iza mene. Dobri rezultati, na kraju i gol koji sam postigao, mi mnogo znače i idemo u Beograd u dobrom raspoloženju, jer osećamo euforiju u gradu, među navijačima i želimo ovaj momenat da produžimo. Čukarički, naravno, dobra ekipa, ali ako mi budemo pravi, u šta ne sumnjam, mislim da rezultat neće izostati – optimista je Nebojša Bastajić.

 

P