ZAHVALNOST PRIJATELJIMA IZ NOVOG PAZARA

Posle nedeljne utakmice i oglašavanja FK Novi Pazar, koji nam je javno čestitao na zasluženoj pobedi, istovremeno pohvalio i suđenje, danas se zvaničnim saopštenjem, koje u celosti prenosimo, oglasio i naš Klub:

„Dragi sportski prijatelji iz Fudbalskog kluba Novi Pazar,

Fudbalski klub Napredak želi javno da vam izrazi zahvalnost na viteškom i sportskom ponašanju, pre, za vreme i posle odigrane utakmice 22. kola Mocart bet Super lige Srbije koja je u nedelju 25. februara odigrana u Kruševcu.

I pored nekih upitnih situacija koje bi zlonamernici iskoristili da još jednom naruže svaku sportsku priredbu i svaki prijateljski odnos, Fudbalski klub Novi Pazar je pokazao svoju veličinu, sportski odreagovao, i dao pravi primer svim ostalim klubovima da samo častan odnos prema protivniku i viteška borba na terenu čine jedan klub velikim.

U ime Fudbalskog kluba Napredak i svih gledalaca koji su u nedelju u Kruševcu prisustvovali veličanstvenoj borbi dva velika kluba hvala vam što ste nam svima održali čas lepog ponašanja. Čast nam je što ste naši sportski prijatelji.“

 

 

P