Nemamo šta da izgubimo

Posle kratkog nedeljnog mirociklusa, nakon utakmice protiv Zlatibora, ekipa Napretka odlazi na gostovanje Bačkoj. Utakmica 8.kola Linglong super lige OFK Bačka-FK Napredak igra se u subotu 19.septembra sa početkom u 16:00 časova:

„Lično poznajem igrače Bačke, sa dosta njih sam i radio kao trener. Teško nam je pao nerešen rezultat protiv Zlatibora, jer smo očekivali da se stabilizujemo sa ta tri boda. Igrači imaju motiv.

Bačka je nezgodna ekipa na domaćem terenu. Moramo biti maksimalno skoncentrisani, utakmica će biti teška jer nakon niza loših rezultatai Bačka dolazi sebi“, rekao je šef stručnog štaba Napretka Dragan Ivanović, skautirajući ekipu Bačke.

Napadač Napretka, Lazar Milošev, potvrdio je mišljenje Ivanovića, da je Bačka nezgodan protivnik:

„Ove nedelje smo radili na oporavku igrača koji su igrali konstantno, i na tom psihološkom planu, jer nam je nedeljna utakmica teško pala, odnosno njen rezultat, jer smo išli na pobedu.

Dobro smo se pripremili za ekipu Bačke, gostovanje tamo je uvek teško. Danas ćemo nakon analize videti koji su nam zadaci, i idemo na pobedu jer mi nemamo šta da izgubimo“!

P