NA POBEDU U SURDULICI

U poslednjoj utakmici preliminarne faze prvenstva sutra gostujemo Radniku u Surdulici. Utakmica počinje u 18 časova. O ambicijama i očekivanjima, danas je bilo reči na konferenciji za medije…

-Idemo u goste ekipi koja je odigrala drugi deo polusezone savršeno, a svi igrači koje su doveli podigli su nivo igre. U ovom trenutku, s obzirom da posle sutrašnjeg gostovanja počinje plej – aut, pozicija na tabeli više nije bitna. Svaka utakmica mora da se odigra savršeno, jer nijanse će da odlučuju. Spremni smo za okršaj sa Radnikom, pogledali smo sve situacije, odnosno analizirali mane i vrline protivnika i apsolutno smo upoznati šta treba da uradimo i kako da odigramo da  bi kontrolisali što više faza u toku utakmice. Svi igrači su spremni i motivisani i to me raduje, a svaki pozitivan rezultat bi nam mnogo značio pred početak plej – auta – naglasio je šef stručnog štaba Dragan Perišić.

Golman Nikola Petrić je kratko i jasno poručio:

-Radnik je čvrsta i kompaktna ekipa, igra tvrdo, prima malo golova. Sa druge strane mi želimo što pre da osiguramo status, obezbedimo se sa bodovima, i da Napredak uopšte ne bude pod znakom pitanja u borbi za opstanak. Protivnika poštujemo, ali idemo u Surdulicu da pobedimo.

 

 

 

 

 

P