SPAŠAVANJE SEZONE

Predstoji gostovanje kod Radnika, koga smo u prvom delu sezone u Kruševcu pobedili sa 1:0, a interesantno, tada je na klupi Surduličana sedeo, sada Napretkov šef struke Dragan Perišić. Bez obzira na ishod duela koji se igra u sredu (18 časova) evidentno je da takmičenje nastavljamo u plej – autu i da nam predstoji spašavanje sezone…

Mnogo je bodova prosuto do dolaska Perišića pod Bagdalu. Naime, u 22 kola osvojeno je samo 19 bodova. U prethodnih sedam rundi, učinak je već mnogo bolji, osvojeno je 12 bodova, plus je izboren plasman u četvrtfinale Kupa Srbije. Nije bilo sreće na žrebu, pa pod Bagdalu 3. maja stiže Crvena zvezda.

-Najteži mogući protivnik, ali i prilika za još jedan fudbalski praznik u Kruševcu, međutim, o toj utakmici još uvek ne razmišljamo. Mnogo nas posla čeka do tada, pre svega da budemo na maksimalnom nivou u Surdulici, a onda da se fokusiramo na plej – aut. U doigravanju je u opticaju 21 bod, niko se ne miri sa gubitkom statusa superligaša i čeka nas velika borba – naglašava šef stručnog štaba Dragan Perišić.

 

 

 

 

 

P