KRAGUJEVČANI ZA RESPEKT

Voljom žreba, u prve dve utakmice na domaćem terenu, protivnici – novajlije u ligi. Protiv Kolubare, start je bio uspešan, a sada nam dolazi Radnički 1923.

-Kragujevčani su u prva dva kola napravili možda i najveće iznenađenje i imaju maksimalan učinak. Opštepoznato je da u Lučanima retko ko uzima tri boda, a potom su pobedili i Spartak ŽK, ekipu koja je uvek među šest, sedam najboljih u ligi. To je, svakako za respekt. Sa druge strane, igramo kod kuće i nećemo da budemo „topovsko meso“ kao u prvom delu prošlog prvenstva, hoćemo da pobedimo. Da iz prva tri kola učinak bude šest bodova i da imamo mir u radu, mir u klubu. Smatram da to možemo, bez obzira na kadrovske probleme – istakao je šef struke Milan Đuričić.

Osvrnuo se na kratko iskusni strateg i na gostovanje na Čairu:

-U Nišu nam je nedostajalo pet igrača, trojica iz zadnje linije. U takvim okolnostima nije lako sastaviti tim, posebno što je ovo nova ekipa i još uvek se upoznajemo. Oscilacije će sigurno da bude. Eto, u Nišu je prvo poluvreme bilo vrlo kvalitetno. U nastavku, nismo tražili da se povučemo, igrači su to sami učinili, a razlog, ni ja još uvek ne znam. Jedno je, ipak sigurno, na svakoj utakmici ćemo ići na pobedu, pa i protiv Kragujevčana. Neće biti lako, jer u naletu su, imaju i odličnu podršku sa tribina uvek, navijači ih prate i na gostovanjima, a imaju posle Crvene zvezde i Partizana verovatno najbrojniju navijačku grupu. U svakom slučaju, imamo veliku želju da trijumfujemo, a od igrača koji nam nedostaju, u tim se vraća Stefan Jovanović, na ostale još uvek ne možemo da računamo.

U ekipi – atmosfera pozitivna i pobednička, posvedočio je Marko Tomić:

-Kragujevčani su na startu potvrdili superligaški kvalitet i znamo šta nas čeka. Dobro smo radili tokom ove nedelje, spremni smo, atmosfera u svlačionici je na zavidnom nivou i očekujemo pobedu. Pozivam navijače da dođu u što većem broju i podrže nas, a mi ćemo dati sve od sebe da se odužimo dobrom igrom i da na kraju zajedno slavimo.

 

P