I ZA KRAJ – BOMBA!

Alen Melunović ponovo pod Bagdalom! Poslednjeg dana prelaznog roka dobili smo i najveće pojačanje, u Napredak se vratio provereni golgeter. U prethodnom prvenstvu na 23 utakmice postigao je 14 golova i značajno doprineo da sačuvamo status superligaša.

Vraća se iz turskog Samsunspora, a u bogatoj karijeri na međunarodnoj sceni branio je boje i brojnih klubova iz Češke, Poljske, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Kine. Sada je ponovo na mestu uspeha, sigurni smo, na radost svih navijača.

-Drago mi je, i više od toga, što sam ponovo u Napretku. Željan sam fudbala i golova, jer iza mene je period oporavka posle jedne manje hiruške intervencije, koju sam imao pre tri meseca. Neugodna povreda leđa sada je prošlost, u treningu sam i spreman da se uključim u normalan proces rada. Radujem se nastavku šampionata i novoj, verujem, uspešnoj saradnji. Daću sve od sebe da opravdam ukazano poverenje i golovima doprinesem novim pobedama i ispunjenju ambicija – poručio je po potpisivanju ugovora Alen Melunović, zadužio dres sa brojem 90 i izašao na prvi trening.

 

 

P