GOL I ASISTENCIJA ZLIČIĆA ZA TRI BODA U LUČANIMA

Kao faktor iznenađenja za domaćina odlučio je trener Gaćinović da promeni formaciju i kako je posle utakmice konstatovao, dobro su njegovi puleni parirali Lučancima, koji u prvom poluvremenu osim prečke Sremčevića, nisu ni jednom ozbiljnije zapretili.

-Bila bi nepravda da nismo pobedili, jer po svim parametrima svom bili bolji od Mladosti, koja je na svom terenu ozbiljan rival i od nas, u ovom trenutku, boljim ekipama. Za krvav rad na kraju smo, ipak nagrađeni. Spremao sam Đorđa Jovanovića za ovu utakmicu da uđe u jednoj fazi i podigne nam ritam igre. I posrećilo mu se da reši pitanje pobednika – naglašava trener Gaćinović.

Mrežu Lučanaca načeo je Lazar Zličić, koji je na kraju i asistirao za drugi gol…

-Mogli smo sve dileme da otklonimo u prvom poluvremenu, imali i nekoliko odličnih prilika pre nego što su domaći izjednačili, ali najvažnije je da smo osvojili tri boda. Sada nam ostaje da se dobro pripremimo za gostovanje u Bačkoj Topoli i da probamo da pobedimo. Verujem da su fudbaleri TSC – a prilično umorni i potrošeni posle velikih izazova na evropskoj sceni i to bi mogla da bude naša šansa – ističe Zličić.

Dobra vest je i da se golman Savić, koji je morao van igre posle sudara sa Miloševićem, pošto je ostao bez vazduha i svesti, oseća dobro.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

P