DOKTOR „KROJI“ TIM

Predstoji 70. srpski „el klasiko“! Za navijače – najvažnija utakmica u sezoni, a pred sutrašnji komšijski derbi tim će da „kroji“ klupski doktor Kljajić…

-Pre današenjeg treninga, čekamo izveštaj lekara. Ono što je poznato, izašli smo iz utakmice sa Vojvodinom sa dve teške povrede, Kočića i Kerkeza. Mršić takođe neće moći da igra, u pitanju je ahilova tetiva, a Melunović ima problema sa kolenom. Da ne pominjem one, od ranije povređene. Jedino što je dobro, Kojčić se vraća. Probleme, ipak moramo da prevaziđemo u hodu, kako kadrovske, tako i energetske, jer period za oporavak je samo 48 sati. Utakmica je već sutra i na teren izlazimo sa velikim ambicijama, da pobedimo. Znamo da nasuprot sebe imamo teškog rivala. Poznajemo se jako dobro, nedavno smo igrali i prijateljski meč, tako da nema nepoznanica između nas. Nadam se da ćemo, uz pomoć navijača, odnosno zajedno, da izborimo važnu pobedu – ističe šef naše struke Zoran Milinković.

Zamenik kapitena Milan Spremo očekuje težak derbi, ali i drugu prolećnu pobedu:

-Mislim da nismo zaslužili da izgubimo na „Karađorđu“, ali nema vremena da se više osvrćemo na tu utakmicu, jer već sutra stiže Radnički. Kvalitetna ekipa, sa dosta dobrih pojedinaca. Verujem u pobedu i da se uključimo u borbu za Evropu. Podrška sa tribina je neophodna, pa pozivam navijače da dođu u što većem broju.

 

 

P