NOVA EPIZODA BRUKANJA

Prolećna agonija se nastavlja, dobili su naši fudbaleri novi žestok „šamar“, ovom prilikom od komšija sa Čaira, koje su im „spakovale“ četiri lopte u mrežu. Prvu već u 12. minutu, pošto je kapiten Marjanović skrivio jedanaesterac. Iako je golman Vasiljević „pročitao“ gde će Arsić da šutira, nije uspeo da odbrani, udarac je bio milimetarski precizan. Drugi put gosti su uputili udarac ka našem golu u 25. minutu. Učinio je to Mesarović, pošto je izigrao Stefana Jovanovića, a na putu ka mreži lopta je zakačila Mršića i prevarila Vasiljevića. Tako je malerozni defanzivac na drugoj uzastopnoj utakmici postigao autogol, a protiv Radničkog nije ni trebalo da bude na terenu, međutim, iako povređen, nije hteo da ostavi drugove na cedilu, jer nije bilo pravih alternativa na njegovoj poziciji…

U finišu prvog dela uspeo je Đorđe Jovanović da matira Dujmovića, ali prethodno je Melunović bio u nedozvoljenoj poziciji i pogodak je, pošto je snimak pregledan u VAR sobi, opravdano poništen.

Na početku drugog poluvremena i Mitrović se upisao na semafor i postalo je jasno da je preokret nemoguć. Doduše, zaigrali su puleni trenera Milinkovića posle trećeg gola Nišlija nešto konkretnije, ali kratko i bez pravog rešenja u završnici. Potom je Kojčić, u 77. minutu, jer Tomić je imao otvoren put ka golu, „zaradio“ crveni karton. Nespretnom intervencijom u finišu, posle Aksentijevićevog ubacivanja lopte sa desne strane, Milovanović je samo stavio tačku na kompletnu blamažu, Napredak – Radnički 0:4!

 

 

P