KOČIĆ BOLJE I STABILNO

Nema sreće Srđan Kočić u ovom prvenstvu. Prvo je u duelu sa Radnikom, jesenas u Kruševcu, doživeo povredu ramena, zbog koje je dugo bio odsutan sa terena, a koban je za njega bio i meč prvog kola plej – ofa u Novom Sadu. Posle duela sa kapitenom Vojvodine Zukićem, koji ga je bukvalno nokautirao laktom, ostao je na travi bez svesti. Hitno je prebačen u Klinički centar Vojvodina, gde su lekari konstatovali potres mozga i naprsnuće donje vilice.

-Bolje sam sad, iako i dalje imam bolove. Srećom, neću morati na operaciju, ali verovatno neću moći ni na teren do kraja prvenstva. Sutra bi trebalo da dođem u Kruševac – javio se Kočić iz bolničke postelje.

Odmah po završetku utakmice oglasio se Zukić i izvinio.

-Pozvao me je, žao mu je što me je povredio. Dešava se, svestan sam i sam da je bilo u žaru borbe. I krivo mi je što smo izgubili, jer do tog trenutka smo držali situaciju pod kontrolom, bili nadmoćniji – priča Kočić.

Osim Kočića, za koga je sezona najverovatnije završena, pod znakom pitanja za komšijski derbi sa niškim Radničkim je i Dejan Kerkez, kome su u novosadskoj bici slomljena dva zuba.

 

 

P