ĐUMI: UČINIĆEMO SVE DA POBEDIMO

Dueli sa niškim Radničkim, za naše navijače su „srpski el klasiko“, utakmice u kojima je pobeda više od komšijskog prestiža. Posle lepe premijere i vredne pobede nad Kolubarom, svi priželjkuju nova tri boda i da Napredak ostane u vrhu tabele…

-Na prvoj utakmici ostvarili smo odličan kontakt sa navijačima, koji su često skandirali i aplaudirali, bili zadovoljni i želimo da tako bude i u buduće. Svima je još uvek u sećanju prethodni susret sa Radničkim, kada smo u jednoj dobroj i zanimljivoj utakmici uspeli da pobedimo na Čairu. Učinićemo sve da tako bude i ovom prilikom, iako već od starta imamo kadrovskih problema. Kerkez je povredio zadnju ložu, Stefan Jovanović dobio dva žuta, odnosno crveni karton, pa i on neće moći na teren na Čairu, tako da smo odmah prinuđeni da pravimo rokade u timu, ali to ne menja naše ambicije. Mada, ni nerešen rezultat neće biti loš za nas. U odnosu na prethodno odmeravanje snaga, jesenas u Nišu, Radnički se u velikoj meri konsolidovao, što je potvrdio i osvajanjem boda u Subotici – istakao je na konferenciji za novinare Milan Đuričić, šef stručnog štaba.

Da Napredak na Čairu ima pobedničke ambicije, potvrdio je i zamenik kapitena Milan Spremo:

-Radnički se uvek respektuje i svesni smo težine zadatka koji nas očekuje, posebno što Nišlije sada priželjkuju prvu pobedu pred svojim navijačima. Zato pozivam naše pristalice da u što većem broju dođu na tribine stadiona Čair, pomognu nam kao protiv Kolubare, jer i mi želimo pobedu i ulazak u uspešnu seriju.

Klub je organizovao prevoz za navijače, koji žele uživo da isprate novi „srpski el klasiko“ i pomognu našim fudbalerima da uspešno nastave trku u novom šampionatu.

 

P