VREME JE ZA PRVU POBEDU

Na ovosezonskoj premijeri pod Bagdalom u goste nam stiže tradicionalno neugodni Voždovac, ali novo prvenstvo, nova fudbalska priča i prilika da se ostavi bolji utisak i beleže bolji rezultati…

-Rekao i sam i pred prvo kolo da su pripreme bile kratke, da smo se formirali u hodu, a i dalje se formiramo. Moja očekivanja, iz trenerskog ugla, su da moramo na utakmici sa Voždovcem da izgledamo bolje, nego protiv Vojvodine. Između dve utakmice smo sagledali neke naše nedostatke, neke stvari koje smo dobro radili i potrudili se da iz svega izvučemo pouku, a moj posao je da iz dana u dan, iz utakmice u utakmicu delujemo sve bolje i ambicioznije. Znam šta u fudbalu donosi jedna pobeda, leči sve rane i potrebna nam je, zbog svih nas, igrača koji vredno rade, nas iz stručnog štaba, zbog kluba, grada, navijača – istakao je na današnjoj konferenciji za medije šef stručnog štaba Dušan Đorđević.

Posle susreta sa Novosađanima dobili smo novo pojačanje – Petra Mićina, ali ni tim transferom nismo zatvorili prelazni rok.

-Često se pominje da prelazni rok traje do septembra, iz ugla trenera to je prekasno, jer već će proći pola prvenstva. Na sreću stigao je Mićin pre nekoliko dana, nešto ranije i Šarić. Sigurno da Mićin nije na top nivou spreme, jer je trenirao individualno, ali biće u konkurenciji. Takođe i Zogović, koji je potpisao ugovor. Vratio nam se i kapiten Kerkez, pošto se oporavio od povrede.

Novi kapiten Dejan Kerkez nije bio spreman da zaigra protiv Vojvodine, ali bi trebalo u nedelju da izvede saigrače na teren i povede do prve pobede.

-Neophodno je, pre svega, da ponovimo neke dobre stvari viđene protiv Vojvodine, kao prvo to je pristup igri, a moramo nešto i da unapredimo. Analizirali smo šta bi to trebalo da bude i siguran sam da ćemo na terenu delovati bolje protiv Voždovca. Zmajevi su mlada, brza ekipa, dobro su startovali, a na nama je da na premijeri na domaćem terenu pokažemo da će se iz Kruševca teško, ili nikako neće nositi bodovi. Pozivam navijače da dođu u što većem broju i podrže nas i verujem da ćemo slaviti na kraju – poručio je kapiten Kerkez.

P