VREME JE ZA POBEDU

Zaposleni u Radnoj zajednici, igrači svih selekcija, članovi Skupštine Kluba, ali i gradski čelnici su bili jedinstveni: Miloš Nenezić treba da ostane na čelu Napretka i nismo mu dali izbora, mora da ostane sa nama i da svi zajedno damo sve od sebe kako bi, prvi tim, pre svega, krenuo uzlaznom putanjom.

Ovog vikenda na programu je peto kolo šampionata, u nedelju (19:30) gostujemo Spartaku u Subotici. O toj utakmici, na današnjoj konferenciji za medije, govorio je šef stručnog štaba Dragan Perišić:

-Čeka nas jako važna i takmičarski zahtevna i čvrsta utakmica i krajnje je vreme da počnemo da beležimo pozitivne rezultate. Posebno mi je značajno i da igrači nastave da dižu formu. Biće ovo jedan veliki test za sve nas, s obzirom da smo već duže vreme u rezultatskoj krizi i očekujem da počnu da se dešavaju pozitivnije stvari. Nema svrhe više pričati da li smo protiv Mladosti igrali dobro, ili loše, da su se momci trudili, pošto nismo uspeli da osvojimo ni bod. Prioritet je da se iz Subotice vratimo sa pozitivnim rezultatom. Rekao sam igračima da se fokusiraju na svoju ulogu u timu, verujem u njih i verujem da će doći trenutak, nadam se da će to biti u nedelju, da konačno zabeležimo pobedu.

Svestan je Napretkov strateg da to neće biti ni malo lako:

-Sa dolaskom novog trenera Spartak je promenio sistem, ali upoznati smo sa svim vrlinama i manama Subotičana. Znamo koji je njihov, ali i mi imamo svoj cilj, da donesemo bodove.

Pokušava trener Perišić na sve načine da rastereti napadače, jer ulaze u šanse, ali čekaju se konačno i golovi…

-Čekajući prvi gol nametnuli su sebi pritisak. Pričali smo baš posle treninga, nije suština da udare loptu jako, a znam koliko svaki od njih želi gol, već da budu smireni i to urade dovoljno kvalitetno da lopta završi u mreži. A, siguran sam, sa prvim golom da će doći i bolji rezultati – zaključio je šef stručnog štaba Dragan Perišić.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

P