JEDINSTVENA PORUKA SA SKUPA PODRŠKE: „NENEZIĆU OSTANI“!

Gromoglasno je, posle nesrećnog poraza od Mladosti iz Lučana, odjeknula širom Srbije ostavka našeg predsednika Miloša Nenezića, a sve nas u Klubu šokirala, jer ponajbolje znamo kako i koliko radi i šta je sve učinio za Napredak. Kao čoveka, kao ostvarenog i dokazanog privrednika i menadžera, višestrukog nosioca najviših i najznačajnijih priznanja, razumeli smo njegovu odluka, ali smo itekako svesni i kakve bi posledice njegov odlazak mogao da ima. Zbog toga smo odlučili da mu pružimo javnu podršku.

Zaposleni u Radnoj zajednici, fudbaleri i treneri svih selekcija, članovi Skupštine, deo navijača, ali i predstavnici i sportisti ostalih klubova koje je, kao društveno odgovorna firma Korporacija Trayal, na čelu sa Milošem Nenezićem, podržavala, okupili su se ispred stadiona i krenuli u šetnju do centra grada, a na platou ispred Doma sindikata održan je skup podrške.

Cilj nam je bio da apelujemo na Skupštinu, kao najviši organ vlasti u Klubu, da ne prihvati ostavku, a okupili smo se u centru grada, jer Napredak je gradski klub. I dozvolili našim mladim sportistima da na kratko zaigraju sa loptom, sa porukom da ne želimo decu na ulici, ali nam je potrebna pomoć Miloša Nenezića da bi ih zadržali i doveli nove na sportske terene. I želimo da nastavimo zajedno da radimo, kako bi Napredak krenuo u nove pobede.

Skup je završen sa jedinstvenom porukom: „Neneziću ostani“, a potom je predstavnike Kluba primila gradonačelnica Jasmina Palurović sa saradnicima.

Posle sastanka, predsednik Skupštine Grada Kruševca i član UO FK Napredak Predrag Vukićević je istao:

-Doneta je odluka da damo punu podršku Milošu Neneziću da ostane na čelu Kluba kako bi zajedničkim snagama ostvarili zacrtane ciljeve.

Generalni sekretar našeg Kluba Valentina Vasić, zahvaljući gradonačenici Jasmini Palurović na prijemu, kao i svim učesnicima u šetnji i skupu podrške, je naglasila:

-Drago mi je što je celokupna kruševačka sportska javnost uputila bezrezervnu podršku Milošu Neneziću, a posebno što su u tome učestvovali i članovi klupske Skupštine, jer osim što su podržali predsednika Nenezića, na taj način i nisu usvojili njegovu ostavku.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

P