Voždovac je ekipa za poštovanje

Utakmica 28.kola Ling long super lige, Voždovac-Napredak igra se u petak 5.juna u 20:00 časova na stadionu FK Voždovac uz direktan televizijski prenos na Televiziji Arena. Šef stručnog štaba Napretka Drgan Ivanović rekao je najavljujući utakmicu, da ga je zadovoljna igrom Napretka u prethodnom kolu:

„Možemo da budemo čvrsti i pouzdani nazad, a veoma opasni u napadu jer bodovi dolaze iz obe faze igre. Zadovoljan sam ekipom kako je to odradila protiv Radničkog. Pad koncentracije smo imali zbog novog sistema igre, jer smo kratko zajedno, ali zadovoljan sam većinskim delom utakmice gde Radničkom nismo dozvolili da nam često ugrožava gol, a sa druge strane smo konstantno bili opasni u napadu.

Veliko poštovanje imamo prema FK Voždovac, zbog svega što čine u poslednjih nekoliko godina sa afirmacijom mladih igrača. Igrom su poslednjih nekoliko sezona u plej-off-u i na dobrom su putu kao klub da prave dobre rezultate.

Idemo ekipi koja je željna igre, ima poseban stil igre, i trudićemo se, bez obzira na kadrovske probleme, da pružio svoj maksimum“.

Podloga za igru na stadionu FK Voždovac ne može da bude nikakvo opravdanje, smatra Trivo Ilić asistent trenera Napretka:

„Voždovac ima specifičan stil igre zbog terena na kome igraju. Alibi ne može da bude da su igrači Voždovca navikli na teren sa veštačkom travom, je kada krene igra od prvog minuta sve to pada u zaborav i imate jedanaest na jedanaest igrača. mi dočekujemo spremno sutrašnju utakmicu.“

U sastavu Napretka, zbog povreda, neće biti Milovanovića, Pajovića i Bahe.

„Očekuje nas dobra i teška utakmica protiv Voždovca. Oni su dobar tim, sa odličnim pojedincima, ali i mi imamo dobre pojedince i dobar smo tim,tako da ako pokažemo partiju kao protiv Niša možemo da očekujemo povoljan rezultat“, rekao je Nikola Aksentijević fudbaler Napretka.

 

P