VIRUS DESETKOVAO EKIPU

Bili su naši momci raspoloženi pred duel sa Radnikom, najavljivali pobedu, a onda se neočekivano pojavio veliki problem. Posle Mršića, koji i nije bio u kombinaciji, u autobusu, na putu ka Surdulici temperaturu su dobili Kerkez, Matić, Šarić i Vukajlović, potom i Krstić. Uz temperaturu, svi su imali identične simptome, glavobolju i bol u grlu. U hotelu, noć pred utakmicu bili su pod nadzorom mediciske službe, primali terapiju i infuziju. Situacija se nije popravljala, pa su hotel u jutarnjim satima napustili Matić, Šarić i Vukajlović. Kapiten Kerkez i Krstić su stegli zube, rešeni da pomognu saigračima, a sa terena su posle utakmice i jedan i drugi izašli sa visokom temperaturom.

Epilog, naš tim protiv Radnika nije ličio na sebe i poraz je bio neminovan. Možda bi momci i izdržali, sačuvali bod da je priznat gol Čečarića, ali iz VAR sobe su ustanovili da je pre centaršuta i pogotka, lopta bila u autu. U prenosu utakmice, na snimku, ta situacija se nije jasno videla, a dodatnu zabunu uneo je pomoćni sudija, koji je signalizirao nedozvoljenu situaciju, ali ofsajda definitivno nije bilo.

Na sreću, sledeća utakmica se igra tek 22. pa će biti vremena da se momci oporave do starta plej – auta, a raspored je sledeći:

31. kolo Napredak – Spartak

32. kolo Mladost (L) – Napredak

33. kolo Napredak – Radnik

34. kolo Napredak – Radnički (N)

35. kolo Kolubara – Napredak

36. kolo Mladost GAT – Napredak

37. kolo Napredak – Javor.

U međuvremenu, posle duela sa Surduličanima, 3. maja, u četvrtfinalu Kupa Srbije dočekujemo Crvenu zvezdu.

 

 

 

 

 

P