VELIKA POBEDA, ZLIČIĆ ISPUNIO OBEĆANJE

Na konferenciji za medije pred megdan sa Čukaričkim obećao je Lazar Zličić u ime saigrača da će dati sve od sebe da se i na domaćem terenu vrate na pobednički kolosek i – ispunio obećanje! Izgarali su i lavovski se borili puleni trenera Gaćinovića od prvog do poslednjeg minuta na izuzetno teškom terenu, mogli čak i do ubedljivije pobede, ali i taj jedini Zličićev pogodak u 38. minutu veliki je kao Bagdala!

Imao je Stanojlović, pošto je „ukrao“ loptu Vranješu dobru šansu u 19. minutu, ali na visini zadatka je bio golman Čukaričkog Filipović. Prihvatio je potom loptu Đorđe Jovanović, ali je na kraju izblokiran. Pretili su i gosti, prvo preko Docića u 22. minutu, pa Adentuđija u finišu prvog poluvremena, ali promene rezultata nije bilo.

Od starta drugog poluvremena naši momci su goste potisnuli na njihovu polovinu, ali Filipović nije dozvolio da ponovo bude matiran. Od 60. minuta Brđani su preuzeli inicijativu, ali organizovano se branio naš tim, a u nekoliko navrata Bajić je sjajno intervenisao. Finiš je bio uzbudljiv, bilo je šansi na obe strane, ali na snazi je ostao „minimalac“ vredan velike pobede!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

P