ZLIČIĆ: VREME JE ZA POBEDU KOD KUĆE

U odloženoj utakmici osmog kola šampionata sutra (16 časova) dočekujemo Čukarički. O tome kako smo iskoristili minulu prvenstvenu pauzu i da li smo spremni za okršaj sa gostima sa Banovog brda, na današnjoj konferenciji za medije govorili su šef stručnog štaba Vladimir Gaćinović i fudbaler Lazar Zličić.

-Mislim da smo minulih deset dana iskoristili kvalitetno. Radili smo na poboljšanju pojedinih segmenata, a odigrali smo i prijateljsku utakmicu protiv Dubočice. Oduševljen sam reakcijom igrača, odnosom, ponašanjem, željom – kako upijaju i prenose na teren sve što radimo i ubuđen sam da ćemo se sutra pokazati u puno boljem svetlu i biti u dobrom ritmu. Znam da nas čeka težak fudbalski ispit. Dolazi nam u goste vrlo ozbiljan protivnik, ekipa koja igra evropsko takmičenje i svake godine je među tri – četiri ekipe u Srbiji. Ekipa, koja ima roster da sastavi tri tima i da je nebitno koji igra. Biće to dobar test da vidimo gde smo, na kom nivou, a mislim da naša ekipa iz dana u dan raste, prihvata zahteve i živi za fudbal. Možda sam preveliki optimista, ali pričam kako osećam i očekujem našu dobru predstavu – istakao je iskusni stručnjak Vladimir Gaćinović.

U timu zbog parnih žutih kartona neće biti kapiten Ljubomirac, a već duže su odsutni Bastajić i Sadiković. Čeka se povratak Đekovića iz mlade reprezentacije. Atmosfera u svlačionici je, u svakom slučaju – pozitivna, posvedočio je Lazar Zličić:

-Svesni smo da nam dolazi ozbiljan rival, koji je iz sezone u sezonu u vrhu našeg fudbalal i sigurno je da nas čeka teška i zahtevna utakmica. Sa druge strane, krajnje je vreme da krenemo da osvajamo bodove kod kuće. Mislim da je to ono što nam fali, jer puno smo bodova prosuli na domaćem terenu. Pokušaćemo sutra konačno da obradujemo naše navijače i da pobedom pred fininiš prvenstva, a ima u predstojećih mesec dana još osam utakmica, pošaljemo lepu poruku i pozovemo ih da nas podrže u narednom periodu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

P