Utakmica ima imperativ pobede

Jedan osvojen bod iz četiri utakmice bilans je dosadašnjeg prolećnog nastupa Napretka, pa je onda razumljivo da predstojeća utakmica 25.kola Napredak-Proleter nosi imperativ pobede:

“ Mi smo ekipe približnog kvaliteta, i ovo je još jedna u nizu sa takvim protivnikom. Proleter je mesto ispod nas, dolaze po rezultat, a mi imamo imperativ pobede.

Proleter ima kvalitetnu ekipu sa dosta dobrih pojedinaca. Međutim, mi nemamo šta da izgubimo i nadam se da ćemo iz prve prilike postići pogodak i da će bodovi ostati u Kruševcu“, rekao je šef stručnog štaba Napretka Ivan Stefanović.

Gavrić će zbog kartona pauzirati i ovu utakmicu, a van stroja su Baha, Pavićević i Mrkić. Raduje činjenica da će za ovu utakmicu u kombinaciji biti i Abubakar.

Miroslav Bjeloš fudbaler Napretka rekao je da je atmosfera u ekipi odlična i da se nadaju da će zabeležiti prvu pobedu pred domaćom publikom:

“ Momci veruju u sutrašnju pobedu. Čeka nas teška utakmica, Proleter je ekipa koja je dugo na okupu, ali mislim da ako budemo igrali kao u Senti drugo poluvreme, mislim da bodovi ostaju u Kruševcu.“

Odlukom rukovodstva Fudbalskog kluba Napredak, za predstojeću utakmicu 25.kola Linglong Superlige Napredak-Proleter, koja se igra u subotu 7.marta sa početkom u 16:00 časova, ulaz za sve osobe ženskog pola biće besplatan.

U susret Međunarodnom danu žena ovo je simboličan poklon Fudbalskog kluba Napredak svim ljubiteljkama fudbala.

Besplatne ulaznice dame će moći da preuzmu na blagajnama stadiona Mladost u Kruševcu od 13:časova na dan utakmice.

P