TRI GOLA ZA IZLAZAK IZ KRIZE

Loš niz konačno je prekinut, doneli su naši fudbaleri tri boda sa gostovanja u Subotici, postigli i tri gola…

-Bilo je jako teško za igru, velika vrućina, činilo mi se da na terenu nema vazduha. Povrh toga, bili smo pod velikim psihološkim pritiskom, ali sve je postalo lakše posle Mršićevog gola, još više kada sam i ja zatresao mrežu, mada smo znali da će u drugom poluvremenu domaći poći u totalnu ofanzivu – ističe Đorđe Jovanović, jedan od junaka u pobedi na severu Bačke.

I krenuo je Spartak u nastavku u silovite napade, ali mogli su domaće da umire, prvo Nenadović u 51. minutu, a dva minuta kasnije i Đorđe Jovanović, ali obojicu ih je osujetio golman Subotičana Manojlović. Izdržali su, potom, puleni trenera Perišića sve atake domaćih, koji su se u jednom periodu „preselili“ u naš kazneni prostor. Nisu se demoralisali kada su Subotičani prepolovili „minus“…

-Čekali smo priliku iz kontranapada da „overimo“ pobedu, što je na kraju Stanojlović i učinio i zasluženo smo stigli do sva tri boda. Drago mi je, naravno, što sam postigao gol, ali još draži je timski uspeh. Bila je ovo pobeda ekipe, stručnog štaba, svih u klubu, jer samo mi znamo koliko nam je bilo teško u poslednje vreme – naglašava Đorđe Jovanović.

Momci su dobili dan odmora, u međuvremenu ostali smo bez Vladimira Prijovića, koji je odlučio da promeni klupske boje, a gde će nastaviti karijeru – nije otkrio, ali za nas to i nije značajno, jer spremamo se za finiš prelaznog roka i nova pojačanja. A, već sutra, ekipa počinje pripreme za duel sa Voždovcem. Utakmica se igra u subotu, od 18 časova.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

P