SVAKA SERIJA IMA KRAJ

Nikome ne prija pogled na tabelu, kriza rezultata je evidentna, a nadovezali su se zdravstveni problemi. Od gostovanja u Novom Pazaru većinu prvotimaca je oborio virus, povredio se na treningu u utorak Čečarić, kapiten Kerkez ima suspenziju zbog dva žuta kartona, odnosno isključenja u Novom Pazaru…

-Dvanaest igrača je pod virusom, da ih ne nabrajam pojedinačno, plus pojedini članovi stručnog štaba, ali šta je – tu je. Videćemo još na današnjem treningu ko će moći u Niš. Svestan sam da takav virus odnosi i energiju i moraću da budem izuzetno oprezan u sastavljanju tima. Dodatni problem je izostanak Čečarića, kome je u jednom, naizgled bezazlenom sudaru na treningu pukla čašica. Ne bih voleo da budem negativan, imamo ipak određeni broj zdravih igrača i ostaje da se nadamo da možemo da pružimo žestok otpor Radničkom i prekinemo seriju loših rezultata – istakao je na današnjoj konferenciji za medije šef struke Dušan Đorđević.

Poput nas i Radnički je, posle eliminacije iz Evrope, upao u krizu rezultata, doduše prekinuo je u prethodnoj prvenstvenoj rundi u Surdulici.

-Očekujem tešku utakmicu. Posle evropskih duela i Nišlije su ušle u krizu, nekoliko igrača je napustilo klub, ali i dalje raspolažu sa izuzetnim kvalitetom. Imaju nekoliko odličnih igrača. Sale Marjanović je bio ovde. I Pejović čini neki oslonac u veznom redu. Pozadi bekovi Aksentijević i Stojanović, napred veoma raspoloženi Štulić. Moraćemo zato dobro da se potrudimo da iz raspoloživih snaga izvučemo maksimum. Nismo do sada uspeli da materijalizujemo ništa ni od onog što smo dobro radili i nadam se da je ovo finale svih problema koji su nas snašli, jer svaka serija ima kraj – zaključio je trener Đorđević.

 

 

P