SUTRA SE IGRA KOMŠIJSKI DERBI

Od učešća u Kupu Srbije smo se časno oprostili, a od sutra nastavljamo prvenstvene borbe. Ulazimo u finiš sezone, čeka nas četvrto kolo plej – auta Mozzart Bet Super lige, a pod Bagdalom sutra (18:15 h) gostuju komšije sa Čaira. Niški Radnički je u zoni ispadanja, na pretposlednjem mestu sa 29 bodova, mi na čelu tabele plej – auta sa 37. Ali, kada je u pitanju komšijski derbi, plasman je u drugom planu…

-Kup je iza nas, penali su lutrija i nećemo više da se osvrćemo. Posledica utakmice sa Crvenom zvezdom je da je Ljubomirac povređen i neće biti u stranju da počne sutrašnju utakmicu, a u naredna 24 sata ćemo videti u kakvom mu je stanju noga i da li će moći da bude u konkurenciji, eventualno pomogne ekipi.  Želimo protiv Radničkog da i teoretski obezbedimo opstanak, privedemo mirno sezonu kraju i da se Super liga i u sledećoj sezoni igra u Kruševcu. Velika je neizvesnost vladala, mala je razlika između timova. Najvažnije je kako ćemo mi sutra da odigramo, bitan je energetski stav, da ekipa može da istrči i iznese utakmicu. Na današnjem treningu sam video da su svi orni, sigurno motivisani, dobili su i na samopouzdanju posle utakmice sa Crvenom zvezdom. Zato očekujem da potvrdimo tu dobru partiju i, naravno, pozitivan rezultat – istakao je na današnjoj konferenciji za medije šef stručnog štaba Dragan Perišić.

Optimista je i levi bek Nikola Vukajlović:

-Odigrali smo odlično kup utakmicu protiv Zvezde, pokazali da možemo da se nosimo i sa šampionom. Otkako je šef Perišić ovde, dva puta smo odigrali nerešeno u regularnih 90 minuta. Sutra nas čeka zahtevan duel protiv velikog rivala, niškog Radničkog. Mislim da su oni sklop dobrih pojedinaca, ali se nisu ukomponovali na pravi način, o čemu govori i tabela. U svakom slučaju očekujem dobru utakmicu, kao i uvek sa njima i verujem u pozitivan ishod.

 

 

 

 

 

 

 

P