KO JE HTEO DA GLEDA, SVE JE VIDEO

Ko je bio na stadionu, ili ispratio direktan tv prenos, mogao je da se uveri da je rezultat komšijskog derbija nije ni mogao da bude drugačiji. Dosudio je, pa poništio penal sudija Novak Simović u 40. minutu, posle igranja rukom pred golom Radničkog. Doduše, na inicijativu asistenata iz VAR sobe, koji su se oglašavli kad nije trebalo, a ostajali nemi kada je bilo elemenata da se jave. Konkretno, nije bilo razloga da pozivaju Simovića kada je već dosudio penal, a u nastavku utakmice u nekoliko spornih situacija nisu reagovali.

Bili su naši igrači pod velikim pritiskom zbog sumnji oko rezultata. Na kladionicama kvota na pobedu Napretka je bila enormno visoka, što je stavilo regularnost pod lupu. I nisu dobro otvorili utakmicu. Gosti su u prvih pola sata uspeli dva puta da matiraju Savića, a Bastajić u nadokandi vremena u prvom poluvremenu uspeo da prepolovi zaostatak.

U nastavku totalna ofanziva našeg tima, čak 12 kornera, 13 udaraca ka golu, nekoliko spornih situacija, ali sreća i ne samo sreća, su bili saveznik Radničkog.

 

 

 

 

 

 

 

P