SUTRA – PRAZNIK FUDBALA POD BAGDALOM

U poslednjoj utakmici na domaćem terenu u ovom šampionatu, sutra od 19 časova, dočekujemo Crvenu zvezdu. Gosti su već potvrdili osvajanje nove titule šampiona, mi plasmanom u plej – of obezbedili kontinuitet učešća u društvu najboljih, pa rezultatskog imperativa nema.

-Dolazi nam Crvena zvezda, to je praznik fudbala, ne samo za navijače pod Bagdalom, već za ovaj deo Srbije. Pripremamo se kao i za svaku drugu utakmicu, a pre svega bi pozvao Kruševljane na stadion, da podrže ovu našu podmlađenu ekipu, kako bi pružili što bolju partiju. Imamo kadrovskih problema, posle utakmice sa Vojvodinom ne možemo da računamo na Nikolu Marinkovića i Filipa Krstića, ali ko istrči na teren, taj je najbolji. Čeka nas jedna lepa utakmica, Zvezda je rasterećena, već je osvojila titulu. I mi smo ostvarili naš cilj i opet ćemo igrati sa podmlađenim timom. Priželjkujem što više golova, da publika može da uživa. Rekao sam u svlačionici – momci ovo je praznik, biće na tribinama sedam – osam hiljada navijača, izađite na teren i uživajte – istakao je na današnjoj konferenciji za medije šef stručnog štaba Ivan Stefanović.

Velike utakmice rađaju velike igrače, a duel sa šampionom je idealna prilika za promociju, prilika da se svaki od igrača predstavi u najboljem svetlu…

-Ekipa je izvukla pouke iz prethodne utakmice sa Vojvodinom, odreagovala na prethodnih nekoliko treninga na najbolji mogući način i shodno tome imamo pravo da se nadamo pozitivnom rezultatu, iako se zna ko je favorit. Dajemo sebi za pravo da na terenu prikažemo najbolje što možemo i uživamo pred velikim brojem navijača, koji će, verujem da nas nose, kao na prethodnim utakmicama – poručio je mladi napadač Slobodan Stanojlović.

Karte za duel sa Crvenom zvezdom su danas puštene u prodaju. Glavna biletarnica je otvorena do 17 časova, a sutra od 10, do početka utakmice. Kapije stadiona otvaraju se sutra u 17 časova.

Uobičajeno, pošto je utakmica visokog rizika, sve ulice oko stadiona biće zatvorene za saobraćaj od 16 do 22 sata, a za navijače beogradskog tima podsećanje: ne mogu da zapadnu tribinu sa obeležjima beogradskog kluba!

 

 

 

 

 

 

 

 

P