SUTRA NA „KROVU“

Predstoji gostovanje kod tradicionalno neugodnog rivala Voždovca, na terenu sa veštačkom podlogom, na krovu TC „Stadion“, a u našem taboru problema na pretek…

-Ne volim pre utakmice da potenciram probleme, a stvarno ih u ovom trenutku imamo mnogo, pogotovo na poziciji štopera. Dejan Kerkez je povređen i neće biti u konkurenciji za ovu utakmicu, Đeković se taman oporavio, ali je dobio crveni karton protiv Vojvodine i mora na novu pauzu, međutim, šta je tu je. Sa raspoloživim snagama moramo da napravimo najbolji mogući tim i da probamo da se domaćinu suprotstavimo na najbolji mogući način i da se nadamo da možemo nešto da uradimo. Svesni smo da je podloga drugačija, sam ambijent na stadionu je drugačiji  i igra je za nijansu brža, ali pošto je situacija sa terenima u Srbiji trenutno takva kakva jeste, možda svim ekipama i odgovara da odu na jedan ravan teren, gde može dobro da se igra. Voždovac je sakupio solidan broj bodova. Predvodi ga tandem mladih trenera Savić – Puača, ambiciozni su i kvalitetni i obojicu ih izuzetno poštujem – ističe šef stručnog štaba Dušan Đorđević.

Govoreći o kvalitetu sutrašnjeg rivala trener Đorđević je istakao:

-Prvi kvalitet Voždovca je kontinuitet. Taj tim je već dugo na okupu, od golmana Krunića, preko odbrambenih igrača Damjanovića, Milovića, Hajdina, Mijailovića, koji mislim da izostaje zbog kartona i da ne nabrajam ostale. Dobro se, samim tim, poznaju i dobro funkcionišu i to je njihova prednost i na nas i na ostale klubove koji su imali, da ih nazovem – malo haotične prelazne rokove. Prošlo je neko vreme i mislim da smo se stabilizovali i izgledamo sve bolje kao ekipa i nadam se da sve to ide u dobrom pravcu i da će tek, posle zimskih priprema.

Marko Putinčanin je svojevremeno nosio dres Zmajeva i dobro su mu poznate voždovačke prilike.

-Proveo sam nekoliko lepih godina u Voždovcu, a koliko su se stvari u međuvremenu promenile ne znam dovoljno dobro. Danas sam u Kruševcu i lepo mi je i ovde. Što se tiče sutrašnje utakmice, čeka nas izuzetno važan meč, iz nekoliko razloga. Prvi je svakako bodovni, a drugi, sastajemo se sa ekipom koja nam je direktni konkurent za mesto na kojem pretendujemo da budemo na kraju sezone. Tako da ova utakmica nosi i više od  bodova i momci su svesni toga i nadam se da ćemo se iz Beograda vratiti dobro raspoloženi – poručio je Putinčanin.

 

 

 

P