BOD SA „KROVA“

Posle siromašnog prvog poluvremena, skoro bez ikakvih uzbuđenja pred oba gola, pojavila se nada da se može stići do prve pobede na „krovu“, jer na samom startu drugog poluvremena Milović je oštro startovao nad Šarićem i dobio drugi žuti karton. Brojčanu nadmoć, međutim, puleni trenera Đorđevića nisu uspeli da iskoriste…

Dobro su domaći zatvorili prilaze svom golu, pa su Čarapani u nekoliko navrata pokušavali sa distance. Tukao je prvo Mićin u 56. minutu sa 25 metara, minut kasnije, pa i u 64. Putinčanin, ali siguran je bio mladi golman Voždovca Katić. Viđena je u 70. minutu obećavajuća akcija: Krstić je uspeo da pošalje loptu u zaleđe odbrane Zmajeva, utrčao je Stefan Jovanović, čekali su napadači pred golom, ali usledio je loš centaršut, lopta je praktično poklonjena Kruniću.

I umalo da ekspreso usledi kazna: neopreznom Bolhi ukrao je loptu Pantović i izašao sam pred Petrića. Mogao je da ga obiđe i gađa prazan gol, ali napravio je pogrešan izbor i uspeo je golman Kruševljana da ga osujeti. Osokolila je ta šansa Zmajeve pa su u finišu bili opasniji rival. U 78. minutu iz slobodnog udarca dobro je šutirao Burmaz, ali Petrić je uspešno intervenisao. Potom je Ajdinović zapretio iz slobodnog udarca, lukavo gađao u ugao gde se spajaju stativa i prečka, ali nije se dao iznenaditi Petrić, a nakon udarca iz ugla Hajdin je bio najviši u skoku i glavom tukao za malo pored gola.

Na kraju – podela bodova, bez golova, kao i u Kruševcu…

 

 

 

P