STIGLI U ANTALIJU

U popodnevnim satima Napretkova ekspedicija je danas doputovala u Antaliju, gde će se u naredne dve nedelje pripremati za nastavak šampionata. Iako je prethodnih dana bilo kišovito, dočekalo nas je lepo vreme, nadamo se kao najava uspešnog proleća u šampionatu. Ekipa je smeštena u velelepnom Ic hotelu u Beleku, koji ima svoje terene, na kojima već od sutra se nastavlja žestok rad. Prvi trening je u 9:30 časova, a drugi u 15:30.

Trener Dušan Đorđević na raspolaganju ima 26 igrača: Nikolu Petrića, Vladimira Savića, Branka Nikolića (golmani), Dejana Kerkeza, Nebojšu Bastajića, Bojana Matića, Vladimira Prijovića, Đorđa Jovanovića, Nikolu Stankovića, Nikolu Kneževića, Jovana Zogovića, Marka Olivera Rosnupa, Marka Putinčanina, Stefana Jovanovića, Nemanju Krstića, Bojana Čečarića, Marka Pantića, Marka Šarića, Luku Labana, Nemanju Đekovića, Nikolu Vukajlovića, Klemena Bolhu, Josipa Projića, Ognjena Mršića, Uroša Ljubomirca i Marka Bojovića.

U nedelju ćemo odigrati prvu utakmicu, a rival je mađarski prvoligaš Tisakečke. Predviđeno je da dva tima igraju po 45 minuta.

 

 

 

 

 

P