ŠTA JE MAKSIMUM?!

Bez obzira ko je protivnik, šef Napretkove struke Goran Stevanović bavi se, pre svega, svojom ekipom:

-Uvek volim da vidim koliko moj tim može. Iza nas su četiri utakmice bez poraza. U kontinuitetu smo dobrih igara i, očigledno, u uzlaznoj putanji i to uslovljava još veći entuzijazam i dobro raspoloženje pred put u Novi Sad. Znamo ko nas čeka tamo, ekipa koja je pobedila Spartak, TSC…

Proleter je, posle Crvene zvezde, primio najmanje golova u dosadašenjem delu šampionata, samo devet!

-Znamo kako Novosađani igraju, primili su malo golova, ali i malo dali, što svedoči da je u pitanju čvrst rival, koji može svakog da iznenadi. To znači da moramo da budemo posvećeni i koncentrisani svih 90 minuta i da pokušamo da izvučemo maksimum. E, sad – šta je to maksimum, videćemo. Nadamo se najboljem, a ako uđemo u utakmicu kao na prethodnim i budemo pravi, imamo šansi. Svaki drugi pristup može da bude poguban – upozorava trener Stevanović.

Zbog parnih kartona u Novom Sadu neće igrati Miloš Milovanović, ali se u konkurenciju vraća Jovan Marinković, koji je odradio suspenziju posle isključenja u Šapcu. I dalje su odsutni napadač Marko Mrkić, tek mu predstoji operacija i vezista Jovan Rašković, kao i još na početku sezone operisani golman Mladen Živković.

-Stević se na poslednjem treningu požalio na primicače, videćemo još do utakmice može li da se sanira taj problem. Evidentno je da na svakoj utakmici igra istih osam, ili devet igrača i to je jedan kvalitet, koji u predstojećem periodu treba da donese željeni rezultat – zaključio je Goran Stevanović, strateg Čarapana.

P