SREĆAN NAM ROĐENDAN!

Na današnji dan, pre 77 godina osnovan je naš Klub. U tih 77 godina stalo je mnogo uspeha, radosti, ponosa, ali i tugovanja. Poslednju „gorku pilulu“ smo „popili“ u Vršcu i propustili priliku da se plasiramo u četvrtfinale Kupa Srbije. Ali, kad god padnemo, trudimo se da ustanemo brzo, izvučemo pouke i sačekamo novi izazov spremni da damo sve od sebe za bolje sutra Kluba koji neizmerno volimo i čiju istoriju zajedno pišemo. A, novi izazov nas čeka već u ponedeljak, u prvenstvenom duelu sa Vojvodinom u Novom Sadu.

-Našem Klubu srećan rođenadan! Moram da se dotaknem poslednje utakmice, izuzetno nam je teško pao poraz i još uvek vidamo rane od gostovanja u Vršcu, gde smo izgledali očajno i ispali iz Kupa. Bez obzira što smo igrali u kombinovanom sastavu, ostaje žal i ostaje odgovornost, pre svega mene, kao šefa stručnog štaba i svih igrača. Očekuje nas gostovanje u Novom Sadu i pokušaćemo da popravimo utisak. Idemo na megdan sjajnoj ekipi, sa mnogo kvalitetnih individualaca, igrača koji su internacionalci. Što se nas tiče, pokazali smo u proteklom periodu da, kad smo pravi, možemo da igramo sa svim ekipama iz vrha, kao protiv Crvene zvezde i Čukaričkog. Nadam se da ćemo biti na sličnom nivou na Karađorđu. To nam je, pre svega, obaveza, da se odužimo i navijačima. Kada je u pitanju zdravstveni bilten, dao sam igračima dan odmora, jer pokazalo se da ova ekipa ne može da igra na istom nivou na svaka tri dana, ali to je za dublju analizu. Tek, Mršić ima povredu leđa, a nadam se da će ostali biti spremni – naglasio je šef stručnog štaba Vladimir Gaćinović.

Da je eliminacija iz Kupa teško pala igračima, potvrdio je defanzivac Jovan Marinković:

-Težak period je iza nas. Nismo bili na  neophodnom nivou u Vršcu, ali radimo naporno i uveren sam da će to, ipak imati efekta. Nadam se već protiv Vojvodine. Jasno nam je koliko je domaćin jak i timski i individualno i znamo da nas čeka težak ispit, međutim, idemo u Novi Sad sa željom da ostavarimo pozitivan rezultat.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

P