SPUŠTANJE ZAVESE NA BRDU

Sutra igramo poslednju utakmicu u sezoni 2021/22, odnosno na ovaj šampionat spuštamo zavesu na Banovom brdu, u duelu sa Čukaričkim.

-Idemo na Banovo brdo desetkovani, jer pored već poznate liste povređenih, nećemo moći da računamo na suspendovane zbog kartona, Đuričkovića i Kojčića. Bez obzira na to, ali i činjenicu da idemo na megdan trećeplasiranom Čukaričkom, koji je već izborio plasman u Evropu, učinićemo sve da odigramo najbolje što možemo i ukoliko je moguće, da bar za nijansu popravimo loš utisak iz plej – ofa. To nam je želja – istakao je šef struke Zoran Milinković.

Da li je, bez obzira na poraz od Zvezde, ipak dobra partija svojevrsni stimulans da se protiv Brđana stigne do prvog boda u doigravanju, tim pre što ni Čukarički nije u sjajnoj formi u ovoj fazi i prvu pobedu je zabeležio u prethodnoj rundi?

-Sigurno da partija protiv Crvene zvezde, kao dokaz da može da se igra ravnopravno sa najboljima, može i nadam se da će biti dodatni motiv. Bez obzira što smo dodatno oslabljeni. Ne govorim ovo kao alibi, jer ga ne želim, ali neverovatno je, to je činjenica, na svakoj utakmici u plej – ofu su nam nedostajala bar trojica prvotimaca. Zašto je takva situacija, pričao sam malo na prethodnoj konferenciji za novinare i ne bih više o tome. Voleo bi da na Banovom brdu, iako u kombinovanom sastavu, konačno napravimo dobar rezultat – zaključio je Milinković.

 

 

P