ŠEST PUTA U METU!

Od prvog minuta Napredak je dominirao u svim segmentima igre i od prvog sudijskog zvižduka počeo da plete matnu mrežu oko gola Bugara. Prva šansa viđena je već u desetom minutu, Bačanin je bio u naletu, zaobišao golmana, ali nije pogodio.  Mlađani Kotlajić u 24. minutu je promašio prazan gol, a vođstvo je doneo novajlija Krstić u 30. minutu. Sa ivice šesnaesterca efektno je pogodio gornji desni ugao. Igrala se viktorija pred golom Neftohimika do kraja prvog poluvremena, ali mreža rivala je mirovala.

U nastavku – novi tim Kruševljana i goleada! Dva puta je u roku od četiri minuta pogodio Milošev (56. i 60.), nadovezao se još jedan Napretkov novajlija – Đorđe Jovanović (62. minut), do kraja, on i Milošev još po jednom su zatresli mrežu bugarskog drugoligaša. A, bilo je prilika i za dvocefren rezultat…

NAPREDAK – NEFTOHIMIK 6:0 (1:0)

Stadion u Pehčevu. Sudija: Daniel Angelov. Strelci: Krstić u 30, Milošev u 56, 60, 75, Đ.Jovanović u 62. i 84.

NAPREDAK: Vasiljević, S.Jovanović, Spremo, Mršić, Kerkez, Tomić, Krstić, Marjanović, Kotlajić, Kočić, Bačanin. Igrali su još: Jordanov,Dabić, Ćuković, J.Marinković, Milovanović, Pantić, Ivanić, Stevanović, Đ.Jovanović, N.Marinković, Milošev, Rašković, Laban.

NEFTOHIMIK: Orlinov, I.Ivanov, P.Ivanov, Minčev, Binov, D.Georgiev, Lazarov, Karaglozov, Stefanov, D.Ivanov, Dimov. Igrali su još: Rahnev, Božilov, Dančev, Murat, Andreev, Slavov, V.Georgiev, Mančevski, Apostolov.

P