SA SKUPŠTINE: DA NAPREDAK OSTANE PONOS KRUŠEVCA

Na redovnoj godišnjoj Skupštini, održanoj u Medija centru FK Napredak, izabrano je osam novih članova najvišeg klupskog organa upravljanja: Vladan Gašić, Peter Dajko, Snežana Radojković, Milan Jevtić, Vladimir Milosavljević, Siniša Jovanović, Dušan Gvozdenović i Božidar Vulićević.

Jednoglasno su usvojeni: finansijski izveštaj za 2020. godinu, izveštaj o takmičarskoj sezoni 20/21 i izveštaj o infrastrukturnim ulaganjima na stadionu.

Jednoglasno je usvojen je i plan i program Kluba za narednu takmičarsku sezonu u kojoj je cilj plasman u gornjem delu tabele i pokušaj da se izbori plasman na međunarodnu scenu. Za realizaciju takvih ambicija, međutim, neophodna je mnogo veća podrška svih gradskih institucija, privrednih subjekata, ali i pojedinaca. Zbog toga je predsednik Upravnog odbora Miloš Nenezić apelovao na sve koji mogu da se priključe i pomognu, kako bi FK Napredak ostao ponos Kruševca i dostojno reprezentovao Grad u eliti srpskog fudbala, jer Klub je gradski, a ne privatno vlasništvo ni jednog pojedinca.

Skupština je dala saglasnost na izmene i dopune Pravilnika o sistematizaciji radnih mesta, a formiran je i Organizacioni odbor za obeležavanje jubileja – 75 godina postojanja Kluba. Ovim odborom predsedavaće Vladan Gašić, predsednik FS Rasinskog okruga i direktor TV Plus, a članovi su: Snežana Radojković, Miroslav Bogdanović, Momir Dragićević, Predrag Milenković, Božidar Vulićević i Sanja Milutinović.

P