REZULTATI, ZA SADA, U DRUGOM PLANU

U prethodna dva dana kadeti i omladinci su imali tri provere. Kadeti su se sastali sa kraljevačkom Slogom i remizirali – 3:3. Dvostruki strelac je bio Skočajić, a mrežu rivala pogodio je i Mihajlović.

Omladinci su prvo izašli na megdan seniorima Topličanina iz Prokuplja, srpskoligašu, i pobedili sa 6:2. Dva gola je postigao Kotlajić, a u listu strelaca su se upisali i Milosavljević, Milićević, Miljković i Spasojević. Mlađi omladinci i igrači koji su imali manju minutažu juče su odmerili snage sa bivšim srpskoligašem Rembasom (seniori) i izgubili sa 2:1.

-Momci završavaju treću nedelju priprema i izlaze iz jakog ritma, jer radilo se dva puta dnevno. Što se tiče duela sa Topličaninom, bila je to ozbiljna provera i mogu da budem zadovoljan nekim segmentima u igri, a rezultat je i dalje u drugom planu. Bitnije je da igrači razumeju i usvajaju zahteve, kako u organizaciji igre, tako i u defanzivnom segmentu. Moramo da budemo još bolji u prekidima, kako ofanzivnim, tako i defanzivnim. Ne smemo da primimo dva gola za poluvreme, takve greške u odbrani ne trpi Kvalitetna liga Srbije. Izdanjem u drugom poluvremenu sam zadovoljan, bila je to brza igra, sa dosta trčanja, driblinga, kao rezultat – još četiri lopte u mreži protivnika. Protiv Rembasa, imali smo u uvodnom delu utakmice nekoliko šansi, ali ni jednu nismo iskoristili. Na suprotnoj strani, posle lančane greške veznog reda i odbrane primili smo gol. U prvom poluvremu, treba spomenuti i da je Marković odbranio penal. U nastavku smo stigli do izjednačenja preko Miljkovića, ali i primili još jedan gol u završnici – napravio je rekapitulaciju duela sa Topličaninom i Rembasom trener Milan Nikolić, koji je ovog leta preuzeo omladinsku ekipu.

P