ČEKAJUĆI JAVOR I POJAČANJA U NAPADU

U goste nam dolazi povratnik na superligašku scenu – Javor Matis. Utakmica se igra u subotu od 21 čas. Čekajući i pripremajući se za Ivanjičane, nastavljamo da kompletiramo redove. Iz Danske nam se stigao mladi levi bek Vladimir Prijović. I dok je cela Srbija oduševljena novom video prezentacijom poslednjeg novajlije, a marketing tim ubira čestitke sa svih strana, deo navijača podseća da nam fale pojačanja u napadu. Toga smo, naravno, svi svesni, pre svega stručni štab…

-Zadovoljan sam što nam je stigao još jedan „bonus“ igrač i njegovim dolaskom otvorene su neke druge opcije u napadačkom delu tima. Naravno, znamo šta nam fali u napadačkom redu i radimo već dugo na tome i nadamo se da ćemo narednih dana angažovati jednog, ili dvojicu iskusnijih igrača na tim pozicijama – nada se skorašnjem osnaženju ofanzivne linije šef stručnog štaba Dušan Đorđević.

O narednom rivalu naš trener priča biranim rečima:

-Veoma poštujem goste. Znam da tim iz Ivanjice već dugo igra na sličan način, tvrdo, nije ih lako probiti i dati im gol, a na suprotnoj strani prete kontrama, posebno iz prekida. Trener Bondžulić je poznat po tim detaljima, tako da ih izuzetno respektujem. Više puta sam rekao da je na nama da iz utakmice u utakmicu rastemo i da se iz tih boljih izdanja nadamo pobedi. Bez obzira na prethodni poraz protiv Čukaričkog, ekipe iz samog vrha srpskog fudbala, imamo još više vere. Ako se prethodni rezultati mogu nazvati krizom, a ne želim da ulazim u problematiku prethodnog prvenstva, jer pola ekipe je novo, ja sam nov, znamo da ni jedna kriza nije večna i sigurno je da ću sa saradnicima iz stručnog štaba učiniti sve da u subotu pobedimo, jer ta pobeda bi promenila sve. Svesni smo, naravno, da neće biti lako, već da mora još jače da se zapne i dobro oznoji dres.

P