PRELEPA UVERTIRA U NOVI ŠAMPIONAT

Naši omladinci i kadeti, u međusobnom duelu, otvorili su novu fudbalsku sezonu pod Bagdalom. Rezultat je bio u drugom planu, jer utakmica je poslužila da se, u susret predstojećem šampionatu, proveri VAR tehnologija, pa su mladi fudbaleri od glavnog sudije Lazara Lukića dobili instrukcije da postavljaju ofsajd zamke, naprave prekršaj za najstrožu kaznu i još niz uputstava, kako bi se utvrdilo kako i  da li VAR funkcioniše na našem stadionu. Očekivano, položili smo ispit.

Na tribinama se okupio i zavidan broj navijača, očigledno željnih fudbala, pa čak ni kiša, koja je počela da pada početkom drugog poluvremena, nije pokvarila užitak. Uvertira u novi šampionat bila je prelepa. Viđeno je i pet golova. Za omladince, sa bele tačke su pogodili David Milićević i Branko Milosavljević, a u listu strelaca su se upisali i David Miljković i Ognjen Živanović, a jedini strelac za kadete je bio Ognjen Petrović.

Uoči početka utakmice, kapiten omladinaca Branko Milosavljević je uručio prigodan poklon pobedniku u nagradnoj igri “Navijaj za Napredak! Čarapani, hajde da se prebrojimo!” Jovanu Đuriću, koji je potom proveo po poluvreme na obe klupe i uživao. Iako je imao funkciju šefa stručnog štaba, u taktiku se nije mešao.

-Pratim Napredak već 60 godina i moja jedina želja je da u prvom timu bude što više Kruševljana, jer ovo je gradski klub. Istovremeno, pozivam navijače da u nastupajećem šampionatu podrže Napredak i dođu u što većem broju na tribine – poručio je Jovan Đurić, verni navijač i  pobednik u našoj nagradnoj igri.

P